Home / Tag Archives: mbledhje

Tag Archives: mbledhje

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 25.11.2016

U zhvillua sot mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dhënies së mandatit të Këshilltarit Z.Donald Molishti i Subjektit Politik G.99 ”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike ,pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1-30 Nëntor …

Read More »