Home / Tag Archives: maratonaekenges

Tag Archives: maratonaekenges

“Maratona e këngës”

Spektakli “Maratona e këngës” ka zbritur në qytetin e Beratit. Interpretimi i hiteve më të bukura nga artistë të muzikës tradicionale dhe moderne shqiptare e kanë elektrizuar atmosferën në sheshin “Teodor Muzaka”, duke e bërë atë të gjëmojë nën ritmet e valles dhe muzikës sonë më të bukur.

Read More »