Home / Aktivitete / “Maratona e këngës”

“Maratona e këngës”

Spektakli “Maratona e këngës” ka zbritur në qytetin e Beratit. 
Interpretimi i hiteve më të bukura nga artistë të muzikës tradicionale dhe moderne shqiptare e kanë elektrizuar atmosferën në sheshin “Teodor Muzaka”, duke e bërë atë të gjëmojë nën ritmet e valles dhe muzikës sonë më të bukur.