Home / Tag Archives: maratona1

Tag Archives: maratona1

Edicioni 4 I gjysem maratones Berat 2016

SINAJ:VRAPIM PER JETEN.EDICIONI i 4 i GJYSME MARATONES BERAT 2016. Ditën e sotme u zhvillua edicioni i saj i katërt me mbështetjen e Bashkisë Berat dhe donatorëve të ndryshëm beratas. Ishin 48 atlete që u bënë pjesë e këtij organizimi dhe pavaresisht temperaturave të larta ata ia dolën ta mbyllin …

Read More »