Home / Tag Archives: kopshtedhurata

Tag Archives: kopshtedhurata

Dhurata per femijet e kopshteve

Sot stafi i Union Bank Dega Berat dhuroi disa lodra dhe mjete edukative per femijet e kopshtit ‘’Barrikade 2+3 ‘’ ne lagjen Deshmoret e Kombit dhe Qendren per Femijet me Aftesi te Kufizuara ‘’Une jam si ju’’. Bashkia Berat dhe Drejtoria e Ekonomike e Arsimit, gjen rastin te falenderoje Union …

Read More »