Home / Aktivitete / Dhurata per femijet e kopshteve

Dhurata per femijet e kopshteve

Sot stafi i Union Bank Dega Berat dhuroi disa lodra dhe mjete edukative per femijet e kopshtit ‘’Barrikade 2+3 ‘’ ne lagjen Deshmoret e Kombit dhe Qendren per Femijet me Aftesi te Kufizuara ‘’Une jam si ju’’. Bashkia Berat dhe Drejtoria e Ekonomike e Arsimit, gjen rastin te falenderoje Union Bank per kontributin e dhene ne pergjigje te kerkeses se Bashkise per te ndihmuar  kopshtet e qytetit dhe gjen rastin te ftoje te gjithe aktoret e interesuar per te dhene kontributet e tyre me mjete dhe logjistike per Kopshtet e qytetit.