Home / Tag Archives: Konferenca

Tag Archives: Konferenca

ZHVILLOHET KONFERNCA DIALOG ME TE SHKUAREN

  NE  MJEDISET E UNIVERSITETIT TE BERATIT SOT U ZHVILLUA  NJE KONFERENCE E CILA U ORGANIZUA NGA  I.D.M.C. DHE FONDACIONI GJERMAN  ADENAUER. TAKIMI U SHOQERUA NGA NJE FILM I REALIZUAR NGA DISA TE RINJ ,FILM I TITULLUAR:” KUJTESA E NJE VENDI QE HARROI TE HARRONTE,,. ISHIN TE PRANISHEM  STUDENTE , PERSONA QE …

Read More »