Home / Tag Archives: komunitet

Tag Archives: komunitet

Konsultimi me shoqerine civile i “Rregullores për ngritjen dhe funksionimin e Strukturave Komunitare”

U zhvillua sot ne Bashkine Berat konsultimi me shoqerine civile i “Rregullores për ngritjen dhe funksionimin e Strukturave Komunitare”, hartuar nga Bashkia me asistencë te ekspertëve te Institutit per Demokraci dhe Ndërmjetësim dhe me financimin e Leviz Albania & Ambasades Zviceriane. Te pranishem ne takim N/Kryetare e Bashkisë Znj.Teuta Mucogllava, …

Read More »