Home / Aktivitete / Konsultimi me shoqerine civile i “Rregullores për ngritjen dhe funksionimin e Strukturave Komunitare”

Konsultimi me shoqerine civile i “Rregullores për ngritjen dhe funksionimin e Strukturave Komunitare”

U zhvillua sot ne Bashkine Berat konsultimi me shoqerine civile i “Rregullores për ngritjen dhe funksionimin e Strukturave Komunitare”, hartuar nga Bashkia me asistencë te ekspertëve te Institutit per Demokraci dhe Ndërmjetësim dhe me financimin e Leviz Albania & Ambasades Zviceriane.
Te pranishem ne takim N/Kryetare e Bashkisë Znj.Teuta Mucogllava, zv/Ambasadore e Zvicrës Znj.Debora Kerri,Drejtore e “Leviz Albania” Znj.Valbona Kuko,Drejtori i IMD Z.Sotiraq Horoni .
#Beratiflet #zeriqytetarcelsiisuksesittone