Home / Tag Archives: kine

Tag Archives: kine

Deklaratë për vendosjen e Marrdhënieve të Binjakëzimit ndërmjet qytetit Luoyang, Kinë dhe Berat, Shqipëri .

Qyteti Luoyang në Provincën e Kinës dhe qyteti Berat-Shqipëri, bazuar në marrdhënie miqësore të barabarta,parime reciproke dhe dypalëshe,bien dakord të ndërmarrin shkëmbime për të promovuar bashkëpunimin e përbashkët si më poshtë, me qëllimin vendosjen e marrdhënieve të miqësisë. Qytetet e Luoyangut dhe Beratit vendosin Marrëdhënie Binjakëzimi,duke vënë në jetë shkëmbimet …

Read More »

Takimi i Kryetarit te Bashkise Berat z.Petrit Sinaj ne Provincen Henan

Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj,gjatë takimit më Zv/ Presidentin e Provincës Henan ( Kinë) Z. Shi Jichin. Programi i vizitës organizohet nga Provinca Henan në bashkëpunim me Ambasadën e Kinës në Shqipëri, në kuadrin e punimeve të Forumit Ekonomik që zhvillohet çdo vit në këtë Rajon të Kinës …

Read More »