Home / Aktivitete / Takimi i Kryetarit te Bashkise Berat z.Petrit Sinaj ne Provincen Henan

Takimi i Kryetarit te Bashkise Berat z.Petrit Sinaj ne Provincen Henan

Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj,gjatë takimit më Zv/ Presidentin e Provincës Henan ( Kinë) Z. Shi Jichin. Programi i vizitës organizohet nga Provinca Henan në bashkëpunim me Ambasadën e Kinës në Shqipëri, në kuadrin e punimeve të Forumit Ekonomik që zhvillohet çdo vit në këtë Rajon të Kinës dhe që synon forcimin e shkëmbimeve ndërmjet Provincës së Henanit dhe qyteteve ndërkombëtare, kryesisht në fushën e zhvillimit ekonomik.