Home / Tag Archives: kb

Tag Archives: kb

Mbledhja e Këshillit Bashkiak date 30.03.2017

U zhvillua sot mbledhja e Keshillit Bashkiak me kete rend dite: 1.Relacion dhe Projekt – Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1- 31 Mars 2017. 2. Relacion dhe Projekt – Vendim: Mbi miratimin e nivelit të pagave të punonjësve të …

Read More »

Keshilli Bashkiak miraton planbuxhetin e tri viteve te ardhshme

Keshilli Bashkiak miraton planbuxhetin e tri viteve te ardhshme Sinaj-  Ky plan buxhet garanton kthimin e Beratit ne kantier ndertimi dhe mbajtjen e premtimeve ndaj komunitetit.   Keshilli Bashkiak i Beratit  ne mbledhjen e pare ne sallen e bashkise se rikonstruktuar ka diskutuar dhe miratuar ne nje mbledhje me shume …

Read More »