Home / Tag Archives: kamp

Tag Archives: kamp

Kamp Veror

Kampi veror i organizuar në datat 1-12 Korrik 2013. Ky aktivitet ishte një aktivitet gjithëpërfshirës me fëmijë të komuniteteve të ndryshme dhe qëllimi i itj ishte promovimin e barazisë.

Read More »