Home / Tag Archives: investimebr

Tag Archives: investimebr

Investimet ne Bashkine Berat

Lista e investimeve ne Berat : Ne fushen e investimeve te perfunduara dhe ne proces: ✓ Rikonstruksion dhe rikualifikim i lulishtes Perendimore dhe suplementi i sheshit “Teodor Muzaka” me vlere investimi  69 549 626  leke. ✓ Rehabilitimi i Fasadave te ndertesave pergjate Bulevardit “Republika” me vlere investimi  36 941 510  …

Read More »