Home / Tag Archives: guidat

Tag Archives: guidat

Certifikimi i guidave turistike

Bashkia Berat dhe Shoqata BID Berati, me mbështetjen e Programit Risi Albania dhe zbatimin e Shoqatës së Guidave Turistike Shqiptare NATGA, përfunduan trajnimin dhe certifikimin e Guidave profesionale turistike në Berat. Projekti kishte si qëllim trajnimin profesional të guidave turistike lokale. Me ardhjen e sezonit të ri turistik, qyteti i Beratit …

Read More »