Home / Tag Archives: fm2017

Tag Archives: fm2017

Festivali Multikulturor 2017

Vazhdojnë aktivitetet në ditën e dytë të Festivalit Multikulturor Berat. Pas Panairit të Librit dhe Artizanatit, tani në mbrëmje është radha e Grupit Jazz Turk – Istanbul Metropolitan, Grupit Offchestra dhe Uran B – DJ, të cilët po performojnë për publikun në Pedonalen e qytetit.  

Read More »