Home / Aktivitete / Festivali Multikulturor 2017

Festivali Multikulturor 2017

Vazhdojnë aktivitetet në ditën e dytë të Festivalit Multikulturor Berat.
Pas Panairit të Librit dhe Artizanatit, tani në mbrëmje është radha e Grupit Jazz Turk – Istanbul Metropolitan, Grupit Offchestra dhe Uran B – DJ, të cilët po performojnë për publikun në Pedonalen e qytetit.