Home / Tag Archives: buxhetimi

Tag Archives: buxhetimi

Buxhetimi me pjesemarrje

Drejtoria e Sherbimit Social ne bashkepunim me UN Women organizoi nje takim informues mbi politiken dhe strategjine per Buxhetimin per Sherbimet Sociale per vitin 2017.Ne kete takim morren pjese n/kryetari i Bashkise z.Clirim Brisku, perfaqesuesja e organizates UN WOMEN,kryetarja e shoqates “Per te drejtat e Gruas Qytetare dhe Fshatare” znj.Arta …

Read More »