Home / Tag Archives: ambasador

Tag Archives: ambasador

Takimi i Kryetarit të Bashkisë z. Petrit Sinaj me ambasadorin e Zvicrës në Shqipëri z. Christoph Graff

Gjatë takimit të Kryetarit të Bashkisë z. Petrit Sinaj me ambasadorin e Zvicrës në Shqipëri z. Christoph Graff dhe përfaqësues të lartë të qeverisë zvicerane dhe kooperacionit zviceran, ku u shpreh angazhimi i qartë i qeverisë zvicerane dhe Bashkisë së Beratit në lidhje me financimin e tri projekteve në Berat: …

Read More »

Ambasadorja Çeke viziton Beratin

Ambasadorja Çeke Bronislava Tomasova ka zhvilluar një vizitë në qytetin muze. Në takimin me kryetarin e bashkisë Fadil Nasufi, diplomatja çeke tha se kam qënë edhe herë të tjera në qytetin e Beratit, por kjo është vizita e parë zyrtare. Kur kam ardhur privatisht për të vizituar qytetin dhe muzeun …

Read More »