Home / Tag Archives: aleancagrave

Tag Archives: aleancagrave

Aleanca e Grave Keshilltaret e Beratit

Me mbeshtetjen e UN Women dhe ne bashkepunim me grate keshilltare te Keshillit Bashkiak Berat u krijua Aleanca e Grave Keshilltaret e Beratit. Ne takimin e pare ishin perfaqesues te UN Women,Keshilltare, perfaqesuese te bashkise dhe nje perfaqesi e Aleances se Grave Keshilltare te Tiranes.Le te jemi nje ze i …

Read More »