Home / Aktivitete / Aleanca e Grave Keshilltaret e Beratit

Aleanca e Grave Keshilltaret e Beratit

Me mbeshtetjen e UN Women dhe ne bashkepunim me grate keshilltare te Keshillit Bashkiak Berat u krijua Aleanca e Grave Keshilltaret e Beratit.
Ne takimin e pare ishin perfaqesues te UN Women,Keshilltare, perfaqesuese te bashkise dhe nje perfaqesi e Aleances se Grave Keshilltare te Tiranes.Le te jemi nje ze i fuqishem per te bere me te miren per barazine gjinore,perfaqesimin ne vendimarrje por edhe ne mbrojte te kauzes se perbashket.