Home / Tag Archives: 5

Tag Archives: 5

Konferenca “Berati, 5 vjet në UNESCO”

 Në datën 8 Korrik, Bashkia Berat, Qendra Kulturore Margarita Tutalani dhe Biblioteka Berat organzuan Konferencën Shkencore me temë: “Berati, 5 vjet në UNESCO”. Në konferencë u trajtua kryesisht puna e bërë në këto 5 vite, problematikat si dhe sfidat e të ardhmes. Gjithashtu u shpalosën edhe disa projekte për qytetin …

Read More »