Home / Atraksione

Atraksione

Atraksione ne Qytetin e beratit

Pika me interes për t’u vizituar

Muzeume  : Muzeu Kombëtar i Ikonave ‘’Onufri’’- Është i vendosur brenda Katedrales Fjetja e  Shën Mërisë ( shek.18  ) e cila është një Kishë e stilit Bizantin e karakterizuar nga një ikonostas i mrekullueshëm druri të larë me ar . Koleksioni i ikonave daton në shekujt 14- 19 dhe përfshin …

Read More »