Home / 2018 / December

Monthly Archives: December 2018

Koncert festiv

Qendra Kulturore “Margarita Tutulani” promovoi sot me një koncert festiv këngën dhe vallen popullore qytetare beratase nën interpretimin e talenteve të rinj, që do të trashëgojnë dhe zhvillojnë më tej këtë vlerë të çmuar artistike të qytetit tonë. Ky koncert u moderua nga regjisori Shpetim Dyrmishi, nën drejtimin muzikor dhe …

Read More »

Urimet per Krishtlindjen

Me rastin e Krishtlindjes, Kryetarja e Këshillit Bashkiak, znj. Nikoleta Manka, Nënkryetarja e Bashkisë, znj. Afize Skendo dhe një pjesë e stafit të Bashkise, bënë vizita në Mitropolinë e Beratit, ku u pritën nga Hiresia e Tij, Imzot Ignat Triantis, dhe në Kishën e Shën Lukës, ku u pritën nga …

Read More »

Bashkia Berat dhurata per familjet ne nevoje

Në prag të festave të fundvitit, Bashkia e Beratit në bashkëpunim me donatorë të ndryshëm dhuruan sot 140 pako ushqimore për njerëzit më në nevojë të qytetit të Beratit dhe të Njësive Administrative. Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, uroi që viti 2019 të sjellë mundësi më të mira për …

Read More »

PREZANTOHET PROJEKTI “GREENBACK 2”

U zhvillua sot takimi për prezantimin e projektit “Greenback 2”, mbi përdorimin efektiv të remitancave të emigrantëve, ku Berati është përzgjedhur si një nga bashkitë pilote. Projekti financohet nga Banka Boterore dhe ambasada e Zvicrës dhe zbatohet në bashkëpunim me Bashkinë e Beratit dhe Bankën e Shqipërisë. Në takim morën …

Read More »

Dhurata per nxenesit e dalluar

Në sallën e konferencave të Bashkisë u organizua sot takimi me nxënësit e dalluar të shkollave 9 – vjeçare. Ishin të pranishëm në këtë aktivitet Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, punonjës të institucionit të Bashkisë, prindër, mësues dhe nxënës të shkollave. Në fjalën e tij përshëndetëse Kryetari i Bashkisë …

Read More »

SOFRA BERATASE

Ditën e djeshme Bashkia e Beratit organizoi aktivitetin “SOFRA BERATASE 2019”. Sofra beratase mirëpriti personalitete me kontribut të spikatur në jetën e qytetit gjatë vitit që lamë pas, si dhe personalitete të rëndësishme të cilat i përkasin jetës publike, biznesit si dhe organizatave jofitimprurëse. Gjatë aktivitetit u shpërndanë çmimet “Njeriu …

Read More »

BERAT, PREZANTOHET PROJEKTI “BASHKI TË FORTA”

Në mjediset e Bashkisë së Beratit u prezantua sot projekti “Bashki të forta”, i cili ka si synim mbështetjen e bashkive të Shqipërisë në fushën e shërbimeve publike, financave dhe arsimit parashkollor. Projekti synon jo vetëm ngritjen e kapaciteteve, por edhe mbështetje për sektorët e mësipërm. Projekti financohet nga qeveria …

Read More »

 MZSH, SEANCA TRAJNIMI ME MËSUES DHE NXËNËS TË SHKOLLAVE

Drejtoria e MZSH – së, gjatë kësaj periudhe ka zhvilluar seanca trajnimi me mësues dhe nxënës të shkollave 9 – vjeçare të qytetit, për masat e mbrojtjes nga zjarri dhe trajnime të ndryshme për raste emergjente. Drejtoresha e MZSH – së, Mimoza Xhani, vëzhgoi nga afër realizimin e këtyre seancave. …

Read More »

NJOFTIM PER REZULTATET E VERIFIKIMIT  TE KANDIDATËVE   PËR PRANIM  NË  SHËRBIMIN E MZSH-së  CIVIL  PER NIVELIN  BAZË

NJOFTIM PER REZULTATET E VERIFIKIMIT  TE KANDIDATËVE   PËR PRANIM  NË  SHËRBIMIN E MZSH-së  CIVIL  PER NIVELIN  BAZË     Në zbatim të Ligjit nr.152/2015, datë 21.12.2015 “Për shërbimin e mbrojtjes nga zjarri dhe shpëtimi” Kreu III, neni 14,pika 1 “Kriteret e pranimi në nivelin bazë të shërbimit të MZSH-së” dhe …

Read More »

NJOFTIM FITUESI PËR NGRITJEN NË DETYRË NË KATEGORINË E  ULËT  DREJTUESE

NJOFTIM FITUESI PËR NGRITJEN NË DETYRË NË KATEGORINË E  ULËT  DREJTUESE   Përgjegjës  i  Sektorit të Taksave dhe Tarifave për taksën  familjare dhe të bizneseve në Njësitë Administrative , në   Drejtorinë e Taksave  dhe Tregjeve       Në zbatim të nenit  26 të Ligjit Nr. 152/2013, “Për nëpunësin civil”, i …

Read More »