Home / Tag Archives: zvicra

Tag Archives: zvicra

Vizitë studimore në Lucernë të Zvicrës,në kuadër të projektit ‘’ Arsim alternativ dhe formim profesional’’

Në kuadër të projektit ‘’ Arsim alternativ dhe formim profesional’’ financuar nga Qeveria Zviceriane dhe zbatuar nga Organizata ‘’Ndihmë për Fëmijët’’, përfaqësues të shtatë Bashkive në Shqipëri, përfshirë Bashkinë e Beratit dhe të Shërbimeve Sociale Shtetërore , nga data 2-5 Maj, realizuan një vizitë studimore në Lucernë të Zvicrës .Vizita …

Read More »