Home / Tag Archives: zviceran

Tag Archives: zviceran

Takimi per menaxhimin e mbetjeve urbane

Gjatë takimit të autoriteteve lokale të Rajonit të Beratit me Ambasadorin e Zvicrës në Shqiperi Z Christoph Graf dhe me përfaqësues të Programit të Qeverisë Zviceriane për mbështetjen e projektit të menaxhimit të mbetjeve urbane dhe menaxhimin e mbetjeve të ngurta në Rajonin e Beratit. Projekti kap shifrën e 2,400,000 …

Read More »