Home / Tag Archives: zjarri

Tag Archives: zjarri

Situata e zjarreve

Falë bashkëpunimit, organizimit dhe përkushtimit të treguar nga të gjitha strukturat e Bashkisë së Beratit, si dhe të kontributit të paçmuar të ushtarëve të repartit të Poshnjës dhe të gjithë atyre që u solidarizuan jo vetëm me fjalë për të fikur zjarrin e rënë në malin Partizan dhe në fshatin …

Read More »