Home / Tag Archives: zjarr2

Tag Archives: zjarr2

Zjarri ne Malin Partizan

Bashkia e Beratit falenderon për kontributin e dhënë në fikjen e vatrave të zjarrit të shfaqura në malin Partizan, malin e Molishtit, përroin e Çorostrenit, malin e Veterikut, të gjitha strukturat drejtuese dhe mbështetëse të Bashkisë së Beratit, Prefekten dhe Pergjegjesin e emergjencave civile në Prefekturë, z.Halim Koxhaj, drejtuesit dhe …

Read More »