Home / Tag Archives: zjarr

Tag Archives: zjarr

Situata e zjarrit ne Malin Partizan

Strukturat përgjegjëse në Bashkinë Berat së bashku me Shtabin e Emergjencave kanë mobilizuar të gjitha kapacitetet e tyre, me mjete dhe fuqi punëtore, për përballimin e situatës së vështirë nga rënia e zjarrit në kodrën e gjelbër të qytetit, malin Partizani, si dhe në fshatin Molisht. Qysh dje, në orën …

Read More »