Home / Tag Archives: vizite

Tag Archives: vizite

Vizite studimore ne Turqi

Bashkia Berat merr pjesë në vizitën studimore në Stamboll në datat 19-24 Mars . Vizita u organizua nga Shoqata e Bashkive te Shqiperise ne bashkepunim me Shoqaten e Bashkive te Turqise. Vizita kishte per qellim shkembimin e eksperiencave ne shperndarjen dhe organizimin e sherbimeve publike,ne binjakezimet ndermjet bashkive ne Turqi …

Read More »

Vizita e Zv/ambasadorit te SHBA ne Bashkine Berat

#USembassy #BashkiaBerat #bashkëpunim #Mbështetje #promovim #USAID Kryetari i Bashkisë z. Petrit Sinaj, pas ceremonisë për pastrimin e mbetjeve të municioneve në Gjoroven, zhvilloi një takim në bashki me zv/ambasadorin amerikan në Shqipëri z. Muniz, ku diskutuan mbi sfidat dhe mundësitë e zhvillimit të Bashkisë së Re të Beratit, pas ndarjes …

Read More »