Home / Tag Archives: vexhibuharaja

Tag Archives: vexhibuharaja

“Vexhi Buharaja dhe dy kolosët e letërsisë perse, Firdusiu dhe Saadiu”

Në ditën e dytë të Festivalit Multikulturor, në mjediset e Pallatit të Kulturës “Margarita Tutulani”, Bashkia e Beratit në bashkëpunim me Bibliotekën Publike të qytetit zhvilloi aktivitetin “Vexhi Buharaja dhe dy kolosët e letërsisë perse, Firdusiu dhe Saadiu”. Takimi u moderua nga përgjegjësi i Bibliotekës Publike, Arben Jaupaj, i cili …

Read More »