Home / Tag Archives: ujibekuar17

Tag Archives: ujibekuar17

Dita e Ujit te Bekuar

Sot, me 6.1.2017 u festua Dita e Ujit te Bekuar.Qindra besimtare,megjithese nje dite e ftohte dhe me debore moren pjese ne Hedhjen e Kryqit ne ujerat e lumit Osum.Dergata e Mitropolise pershkoi gjithe bulevardin kryesor dhe permes liturgjive fetare krijoi nje atmosfere te vertete festive.Ne ceremoni ishin te pranishem qindra …

Read More »