Home / Tag Archives: takimitalia

Tag Archives: takimitalia

Takimi me delegacionin e rajonit te Sicilise

Sot Kryetari i Bashkise Berat z.Petrit SINAJ priti ne zyren e vet nje delegacion nga rajoni i Sicilise i perbere nga z.Salvatore Parenti drejtor i Institutit Di Rocco ne Caltanisseta dhe me anetare znj. Esmeralda Prinzivalli presidente e shoqates AlPlurale ne Trapani ,Barbarino la Licata pergjegjes per relacionit me jashte …

Read More »