Home / Tag Archives: takimi1

Tag Archives: takimi1

Takimi me Perfaqesues te Ambasadës Zviceriane

Përfaqësues të Misionit të Ambasadës së Zvicrës në Shqipëri, gjatë një diskutimi me stafin e Bashkisë Berat mbi procesin e decentralizimit dhe ecurinë e zbatimit të reformës territoriale në Bashkinë e re të Beratit. Takimi zhvillohet në kuadër të hartimit të strategjisë së mbështetjes financiare të Qeverisë Zvicerianë për Shqipërinë …

Read More »