Home / Tag Archives: takimbe

Tag Archives: takimbe

Takimi me perfaqesuesin e Delegacionit te Bashkimit Europian ne Shqiperi

Gjatë diskutimeve me Z. Orlando Fusco përfaqësues i   Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri,i ngarkuar për çështjet e pushtetit vendor mbi  sfidat dhe arritjet e Bashkisë Berat pas reformës territoriale dhe prezantimi i programeve të BE për Bashkitë në Shqipëri. Së shpejti do të ketë një zyrë për programet e BE pranë …

Read More »