Home / Tag Archives: sindikatat

Tag Archives: sindikatat

Marrëveshja kolektive midis Konfederatës së Sindikikatave të Shqipërisë dhe Bashkise Berat

Të shtunën më datë 25 qershor, u nënshkrua në ambjentet e Bashkisë Berat, marrëveshja kolektive midis Konfederatës së Sindikikatave të Shqipërisë (KSSH) përfaqësuar z. Kol Nikollaj dhe Bashkisë Berat përfaqësuar nga Kryetari z. Petrit Sinaj. Objekti i kësaj marrëveshje është zhvillimi i një strategjie të qendrueshme si dhe përmirësimin në …

Read More »