Home / Tag Archives: rijetezim

Tag Archives: rijetezim

Përfundon Projekti i Rijetezimit te Kalasë

Disa ditë më parë është inauguruar përfundimi i projektit për rijetëzimin e Kalasë së qytetit të Beratit. Investimi ka nje vlerë prej 1 milione euro.  75 % e projektit eshte financuar nga Bashkimi Evropian ne kuadrin  e Instrumentit IPa dhe 25 % e projektit është bashkë financuar nga Bashkia Berat. …

Read More »