Home / Tag Archives: republika

Tag Archives: republika

Rikonstruksioni i Bulevardit Republika

Bashkia Berat pasi ka aplikuar prane Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim, per projektin Rikonstruksioni i Bulevardit Republika dhe Sheshit Qendror te Qytetit ka marre se fundmi miratimin per financimin ne shumen 1 800 000 000 (nje miliard e teteqind milion leke te vjetra). Bashkia Berat  ka marre persiper mbulimin e …

Read More »