Home / Tag Archives: puzanova

Tag Archives: puzanova

Nderim per Bizantologen Viktori Puzanova

Ceremonia e vendosjes se emrit Viktori Puzanova sheshit perpara Kishes se Kollit dhe Shen Mari Vllaherna ne Kalane e Beratit. Emri u vendos ne nder te Viktori Puzanoves, bizantologes se famshme ruse qe ka dhene nje kontribut te jashtezakonshme ne studimet shqiptare dhe posacerisht ne monumentet e Beratit.

Read More »