Home / Tag Archives: projekte1

Tag Archives: projekte1

Diskutim Projektesh ne Bashkine Berat

Ditën e Mërkurë, në Bibliotekën “Vehxhi Buharaja” Bashkia Berat organizoi një takim me qytetarë, firma projektimi, grupe interesi, drejtues dhe punonjës institucionesh ku u prezantuan projektet e të ardhmes së qytetit të Beratit. Ndër projektet e prezantuara janë: Unaza e re Beratit, Sistemimi i Lumit Osum, Restaurimi i Fasadave të …

Read More »