Home / Tag Archives: presidenti2

Tag Archives: presidenti2

Dita Kombetare e Trashegimise Kulturore

Bashkia Berat në bashkëpunim me Drejtorinë Kombëtare të Muzeumeve Kombëtare dhe Drejtorinë Rajonale të Monumenteve të Kulturës, në kuadrin e 29 Shtatorit, Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, organizuan evente të ndryshme kulturore. Të pranishëm në këto aktivitete ishin Presidenti i Republikës së Shqiperisë, z.Ilir Meta, Ministrja e Kulturës, znj. Mirela …

Read More »