Home / Tag Archives: pingpong1

Tag Archives: pingpong1

Kampionati Kombëtar i Ping Pongut

Federata Shqiptare e Ping Pongut, në bazë të Kalendarit 2016 të miratuar, zhvilloi në datat 29 – 30 Prill 2016, në Berat Kampionatin Kombëtar Individual dhe Ekipor per të Rinj Meshkuj dhe Femra. Mosha e lejuar per te marre pjese ne kete kampionat ishte ditelindja 1 Janar 1998. Me mbeshtetjen …

Read More »