Home / Tag Archives: pemet1

Tag Archives: pemet1

Mbjellja e pemeve ne shkollen “Kristaq Capo”

Drejtoria e Gjelberimit dhe Sherbimit te Varrezave Publike ,ne vazhdim te aksionit per shtimin e siperfaqeve te gjelbra ne qytet,ka mbjelle rreth 15 fidane te rinj portokalle dhe manderina ne shkollen e mesme “Kristaq Capo”,njekohesisht ka nderhyre edhe ne shkollen 9 vjecare “22 Tetori” per krasitjen dhe sistemimin e pemeve.Aksioni …

Read More »