Home / Tag Archives: paskal

Tag Archives: paskal

Takimi me organizatorë të Shoqatës së Matematikanëve të Klubit “Paskal”

Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, zhvilloi sot një takim me organizatorë të Shoqatës së Matematikanëve të Klubit “Paskal” me qendër në Tetovë, të cilët i propozuan Kryebashkiakut Sinaj që në bashkëpunim me Shoqatën e Matematikanëve të Shqipërisë dhe të Kosovës të organizojnë në muajin maj në Berat me nxënësit …

Read More »