Home / Tag Archives: pashket1

Tag Archives: pashket1

Vizita ne Mitropoline e Shenjte te Beratit

Sot me rastin e Ditës së Pashkëve Orthodokse,një përfaqësi e Bashkisë dhe Këshillit Bashkiak bënë një vizitë dhe uruan Imzot Ignat Triantis dhe besimtarët ortodoksë: Për shumë vjet Pashkët,vërtet Krishti u ngjall.Në vizitën në Mitropoli ishin Kryetarja e Këshillit Bashkiak,znj. Nikoleta Manka,sekretari i përgjithshëm i Bashkisë,z. Gëzim Zema,nënkryetari i Bashkisë,z.Bledar …

Read More »