Home / Tag Archives: omar

Tag Archives: omar

Vizita e Konsullit te Nderit te Shqipërisë në Ukrainë, Dr. Omarov Shahin ne Bashkine Berat

  Sot paradite në Bashkinë e Beratit ishte për vizitë Konsulli i Nderit i Shqipërisë në Ukrainë, me qendër në Kharkiv, Dr. Omarov Shahin. Gjatë takimit me Kryetarin e Bashkisë, z. Petrit Sinaj, u diskutua për vendosjen e urave të bashkëpunimit mes distrikteve që mbulohen nga Dr. Omarov Shahin dhe …

Read More »