Home / Tag Archives: njoftim

Tag Archives: njoftim

Njoftim për shtyp i Fondacionit Shqiptaro Amerikan për Zhvillim

Eventi i Inagurimit të Zonës së Zhvillimit të Biznesit Berat (BID Berat) 12 Tetor 2014Çfarë është BID ? Zona e Zhvillimit të Biznesit është një Partneritet Publik Privat, I krijuar për të forcuar shërbimet publike dhe investimet. Fondacioni Shqiptaro Amerikan për Zhvillim( AADF), në programin e Sipërmarrjes, ka mbështetur krjimin …

Read More »