Home / Tag Archives: ne

Tag Archives: ne

Takimi per skemen e ndihmes ekonomike

  Bashkia Berat nepermjet strukturave te Sherbimit Social eshte perpjekur te njohe te gjitha shqetesimet e te jete sa me afer problematikes se familjeve ne nevoje, personave me aftesi te kufizuar, grave k/familjare, femijve, moshes se trete dhe komuniteteve rome e egjyptiane. Ne do te deshironim qe numri i atyre …

Read More »