Home / Tag Archives: municione

Tag Archives: municione

Operacionet e pastrimit të tre hotspot-eve me municione të paplasura në Gjoroven, Palikësht dhe Mbreshtan

#BashkiaBerat #Beratipunon #komunitet #bashkëpunim #municione #pastrim #mbështetjeCivile Kanë përfunduar operacionet e pastrimit të tre hotspot-eve me municione të paplasura në Gjoroven, Palikësht dhe Mbreshtan, nga Kompania Norvegjeze e pastrimit NPA në bashkëpunim me Ministrinë Mbrojtjes dhe me financim nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Territori i këtyre tre zonave tashmë …

Read More »