Home / Tag Archives: mkbb

Tag Archives: mkbb

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 31.05.2017

U zhvillua sot mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1. Relacion dhe Projekt – Vendim: Mbi miratimin e dorheqjes nga funksioni i Këshilltarit Bashkiak Berat Z.Arben Konomi i subjektit politik “PS”. 2. Relacion dhe Projekt – Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit …

Read More »